én se értem
Miért a hónap képe:

Júniusban Nagy Kálmán életkép, zsáner témakörbe sorolt, Én se értem című fotója érdemelte a Hónap képe címet. Választásom egy másik, hasonló színekben készített képpel szemben a Martin Parr-i benyomás keltése miatt esett erre a felvételre, ahol ugyanúgy megkereshetjük, felfedezhetjük mindennapjaink kétségeit, a túlszínezett vagy éppen csak körvonalazódó jövőképet. Az ösztönösség, mely a kutyus árnyékba való menekülésétől indul, tovább vezeti a fotóst, akinek ugyan nem súgott Mr. Parr, mikor is exponáljon, mégis megindító szavakra méltatta kommentjében Aurelianót, aki ily módon tette könnyebbé, hogy az e havi feladatot megoldjam. Köszönet mindkettőtöknek, jó választást a díjazottnak a következő hónapban! (Frantisek Balga)

Hozzászólások

Na ezt megérdemelted, Kálmán! Ha nem akarsz hónap képe lenni, többet ne küldj nekünk ilyeneket!

Kálmán, gratulálunk, a júliusi anyagból te válogatsz, voltál már hónap képe, szóval ha van kérdés, mondd, de amúgy minden ugyanaz, mint régen, a szabályok nem változtak.

Kálmán, ezt nagyon eltaláltad. Szinte sajnálom, hogy nincs műsorom, amihez felhasználhatnám. A pipacs piros lobogása a szélben! A szerelmes kéményseprő feketéje! A darázsderekú eb zsemleszíne, ahogy türelmesen várja, hogy sorrakerüljön a beporzáskor! A kígyóbőrmintás cicanadrág puha szürkesége! A jövőbemutató, mert összekötésre, hosszúszárraengedésre egyaránt alkalmas póráz halványlilasága! És mindezzel együtt mégis minden harsányságtól és olcsóságtól mentes derű. Engem megvett. Én se értem.

Új hozzászólás