Fanyűvő

Fanyűvő

Fára mászni nem így kell.

Hát elindul a rakenroll. Egy ilyen rockabilly fazont látunk itt, aki akár a Megáll az idő cimű filmből is idejöhetett volna közénk. Ami azért bennem fölmerül, az az, hogy megint kérdéses számomra, hogy ezt a képet te magad készítetted magadról, vagy pedig rólad készítette valaki. Ez egy ilyen becsületkasszás dolog, én most úgy veszem, hogy te készítetted önkioldóval. Amit nem nagyon értek, az az, hogy most akkor be akarunk mozdulni, tehát dinamikát akarunk ennek kölcsönözni, vagy nem. Mind a kettőt el tudom fogadni. Talán ennek a képnek most jobban állna az, hogy ha ez a bemozdulás még határozottabb lenne és nem csak a hajnál jönne létre. Tehát megint azt mondom, hogy az őszinteségével és a geggel semmi baj nincsen, a kivitelezés egy kicsit pontosítandó. Ettől még a három csillag és a leckemegoldás megvan. Azt hozzáteszem Tamás, hogy amikor azt mondom, hogy az első három lecke háromcsillagosan megvan, az nem azt jelenti, hogy azzal a leckével nem kell foglalkozni többet. Sőt, várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

OK, nem irónia volt hanem felreértés. Amúgy újabb gépek tudnak olyasmit, hogy megnyomod a gombot és 10 másodperc mulva elkezd fényképezni mondjuk másodpercenként 3 képet és annyit amennyit előre beállítaszz, azt hittem valami ilyesmivel csináltad, az enyém az ennél sajnos régebbi gyártmány és nem tud ilyet, szóval én csak egyenként nyomom a gmbot, beszaladok a képbe, 10 másodperc, csatt, visszaszaladok, megint nyomok, megint vissza szaladok, stb... Azthiszem ebből is lehetne egy ilyen burlesque jellegű filmet készíteni. Különösen az utóbbi időben, mert most egy létrán is szaladgálok a következő képhez.

Hmm... Ezt most nem igazán értem. Vagy lehet hogy irónia volt és kicsit fáradt vagyok felfogni. :) Természetesen az én gépem is csak akkor lő sorozatot ha az ujjamat rajtatartom a gombon. Ezeréves masinám van, de még működik.

Na ezért irigyellek, az én gépem sajnos csak akkor hajlandó sorozatot lőni ha az ujjamat rajta tartom a gombon. Ha elengedem abbahagyja a fényképezést.

Színesből---FF. Van a gépemen BW opció, de amikor egy eseményen kb. 150-200 képet lövök nem mindig állítom át.
Úgyhogy ez PS kép azon tekintetben, hogy színesből lett ff. És még sok ilyen van. Utómunkát igényel, de én azt szeretem elvégezni.
Amit művelek egy képpel maximum: crop, desaturate, levels. Ha c-bw a cél.

További szép napot!
tomi

Én meg itt azt hittem photoshoppal alakítottad szinesből feketefehérre. Van olyan digitális gép ami tud fekete-fehéret fenykepezni. Viszonylag olcsók is. Ilyeneket használsz vagy színesből alakítod fekete-fehérre? Ha szoftversen alakítod át, akkor melyik skálázással? Azért az eleggé sokat módosít a kepen, hogy hogy csinalsz egy színes képből fekete-feheret.

A szavak teren egy cipőben járunk, semmi gond.

Bocsánat a rossz szavak miatt!!!
Senki sem tudja...

Köszönöm Szilárd!

Nem akratam - és nem is fogok - Photoshop-al kreálni. Ez így volt szép. Villanyoszloppal, vájlinggal, stb.... :)))

Legjobbakat!

tomi

Hmm ez egy nagyon jó ötlet. Ismerve a kepeidet, ha ezt lerajzolod, akkor biztos kihagytad volna a villanyoszlopot ami az egyik könyöködnél vág bele a képbe, meg a fehér vájlingot ami a másiknál sztárolja magát. A fejed felett tetszik, hogy levegősre hagytad, kíváncsi lennék milyen lenne ha lenne még kb fél centi az alján is.

Új hozzászólás