Fényív

Fényív

A fény éltet, melegít és láttatja a szépséget.

Nagyon jó, ahogy ezt az egészen hétköznapi tárgyat, ezt a kompakt fénycsövet megtaláltad magadnak, és furcsa, mert nem ebben az állapotában szoktuk meg. Nem is nagyon nézegetjük bekapcsolt állapotában, mert annyira elvakít. Ebben a formában most egy jó ritmust találtál. Ha jól látom, akkor ez egy design lámpa lehet, aminek ilyen szirmai vannak, és akkor ebben helyezkedik el ez az égő, nem tudom, mert hát ez a tónusrend ápol és eltakar. Ha a képhatáron belül nézem az egészet, valamiért fentre van téve, és attól függetlenül, hogy ez egy négyzetes kompozíció nagyjából, mégis dekomponált. Csak nem értem az okát. Ha azt vesszük, hogy a kép legvilágosabb része az, amit az ember szeme mindig megkeres, akkor ez most ide a jobb felső sarokba van eltolva. És akkor mi van a többi résszel? Ez az alsó régió miért ekkora? Ez megint csak egy érzés, nem tudom megideologizálni, szóval a leckemegoldás rendben van, a technikai kivitelezés is megfelelő, a kompozíció meg nem annyira, így 2 csillag. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ezzel nincs baj, de a tömegelhelyezés, a kompozíció elcsúszott.

Köszönöm az elemzést a hasznos irányvonalat. Úgy gondoltam,hogy a sötét tónusból emelkedjen ki a fény, nézzünk a sötétből a fény felé

Teher alatt nő a pálma.

Szeretnék egyszer egy ilyen házat tervezni építészként.

Köszönöm a véleményeket és elnézést,hogy lemaradt a lecke számozása.Zsoltnak köszönöm a javítást

Tetszetős, jó finomak a tónusok. Azért balról és alulról vágnék, hogy kiessen az a sötét háromszög a bal alsó sarokból, és fent, meg jobbra esetleg kéne még hogy "levegősebb" legyen a kompozíció.

Tibor, ez melyik lecke? Nekem a "házi feladat" mellett nem jelenik meg semmi.

Nagyon jó ötlet. Gyakorlatilag ez van gyertyafény helyett. Ez a hangulatvilágítás romatnikus vacsorához. A XXI század diszkrét bája.

Új hozzászólás