Fénysarok

Fénysarok

Klasszikus fénytani és optikai helyzet, amikor a vágás és a fényjáték okán az ember ha akarja lefelé, ha akarja felfelé, ha akarja kifelé, ha akarja befelé látja ezt a helyzetet, mindez szépen, jól kézben tartva valósul meg, tanulmány, de a jó értelemben vett tanulmány ez. Jó irány, próbáljuk meg tartani ezt és ebből a szintből nem engedni. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Kedves Zsolt, köszönöm az értékelést! Valóban nem túl mély a mondanivaló, csak eljátszottam kicsit ezekkel az ősöreg diaüvegekkel. Hogy mennyire tanulmány, azt az is jelzi, hogy van belőle több tucatnyi formai, és kompozíciós játék. :)

@Szilárd köszi... Hát ez már csak ilyen geometrikus játék. Mondhatni matekszakkör nemdebár... :D Bár jelen esetben a fizika is rendesen befigyel, l. fénytörés.

Ha akarom domború, ha akarom homorú.

@János köszönöm, örülök ha tetszik. Jó sokat játszottam ezzel, valamiért ez az egyszerűbb kínálta magát megmérettetésre :D

Nekem tetszik, a színei is és az egyszerűsége is, korrekt :)

@Noémi nem vagyok meglepve, mert láttam az ékszeres blolgodat korábban. És hát most lehet szentségtörés lesz, de hát ugye nagyon elnagyolva nézve az is üveg, meg ez is üveg, így nem meglepő a hasonlóság színben, amikor játszik benne a fény.

Azért értem én hogy nem minden üveg ami töri a fényt... :)

Akkor, hadd közöljem az enyémet! :) Jó lányos lesz! :)
Szóval, pont most fejeztem be az egyik swarovski-medálomat, és komolyan mondom, hogy ilyen színű, mint ez a kép! Nagyon tetszik ez a kolorit! És az absztrakt-ció is! :)

Köszi Ádám! Bevallom a Kontroll nem járt annyira az eszemben, bár nem rossz film az sem. Neme ez picit sci-fi vonal lenne inkább, de hát -- szerencsére -- ahány ember annyi értelmezés.

Számomra underground illatú a kép, felidézte bennem a Kontroll című film atmoszféráját. Hatásos lett.

Új hozzászólás