Hirtelen ötletből származó, esetleges, meg ilyenek. A felvétel a telefonommal készült egy rajta futó teljesen automata programmal, amiben van ez a "régi film" hatás. A progi adottságaival tisztában léve előre eltervezett a rövidfilm és annak hangulata, megjelenése stb.

Hát nem is tudom Gime, mennyi ideje ismerjük egymást, és mennyi ideje van annak, hogy a táborokban bélabélával közös őrületeiteket szenvedte élvezte a csapat, de meg kell valljam, hogy a Gimesi-féle humor eszenciája ez a film. Hogy ehhez mennyit tett hozzá az automata, nem firtatom, a párizsiról se akarom tudni, hogy készül, szóval azon kívül, hogy a vége igen bénácskán van hangban lezárva, de a képi világ és a gesztus nagyon erős. Köszönöm, megvan a leckemegoldás, picit félek is, hogy tudod-e humorban tartani ezt a szintet, mert ez alá ne menj! (hegyi) értékelés:    

Hozzászólások

Gime! :))) Nyakon, vagyis fejen... nem! agyon röhögtem magam... Még az sem lehetetlen, hogy a vége direkt lett "elbénázva"? :))) Szerintem képes vagy rá... az utolsó gegről Andy Kaufman jutott az eszembe, és a remek Forman film, az Ember a holdon - persze a geg "lélektana" szintjén... :)) Aki azt érti, azt hiszem, érti ezt a humort is... és ez egy olyan humor, amikor a közönség már azt hiszi, hogy lebuktatta a humoristát, és a humorista meg röhög... De ennek nagyon nagy ára van! :))) Na de még megnézem párszor ezt itt... :))

Jó lenne ez, igazi Gimés, csak nagyon kurta-furcsán ér véget, még a zene is csak úgy elvágódik.

Nekem is. Mint egy burleszk. Hehe.

Nagyon jól sikerült. Tetszik!!!!!!

Új hozzászólás