Házi kedvencek

Házi kedvencek

Jó ez a vicc. Ez ugyanaz a telek, ahol azt az előző képet csináltad a házfallal, vagy arrafelé van ez is? Jó az ötlet, tetszik a vicc, minden rendben van. Egy picit ha bal irányban egy lépésnyit teszel, akkor talán megvan mind a két fej, most a gyalogoslámpa kitakarja a fejet. De a vicc jó, olyan kusturicás. Zárójel: nagyon várnám az első három leckét. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt az értékelést. Hát mind a kettő kép a 7. kerületben készült, de kb fél év különbséggel, és ami azt illeti a helyszínek se voltak közel egymáshoz, bár ha jobban átgondolom, a kerület egyik jellemvonása ezek a hangulatok. Az első három lecke pótlásán dolgozom, köszönöm a türelmet.

Szia Zoltán,
számomra igazából a lámák megléte, varázsolja el a képet arra a groteszk humoros valójára amit képvisel számomra. Tudni kell róla hogy nem az én kreativitásomat dicséri a lámák ottléte, én csupán felfedezte és "felkaroltam" őket. Őszintén itt nem is érzem ezt problémának, mert nem rólam szól ez a kép, bár valamilyen szinten a várossal való viszonyomat jellemzi. Hanem a városlakókról szól, a kreativitásukról a humorérzékükről, félve írom, de talán róluk is.
A lámpa "zavara" innentől kezdve szerintem egyértelmű, nem akartam megzavarni a két papírcsoda rövid kis életét. Számomra így volt az igazi ez az élethelyzet :)
Köszönöm hogy megnézted a képet, és megosztottad velem a véleményed. Megtisztelsz! :)

Valóban groteszk humora van, már láma nélküs is az volna, ahogy a kémény alapján függőlegesnek tűnő képen a közlekedési lámpa meg a vasoszlop is egyformán dől. De a papírlámapáros még egy oltári nagyot teker a groteszkométeren, hiszen ilyen lepusztult környezetben nem vár az ember kreativitást.

Nekem egyetlen bajom van ezzel: ha Te rendezted el a két lámát, akkor miért épp a lámpa mögé tetted be? Itt olyan félőssé válik a helyzet: lehet nem a Tiéd a két láma, és nem mered odébbtolni őket, mert jön valami tagbaszakadt kétajtós szolárium és jól megver, hogy "Hé kiscsávó! A lámámtól elhúzol de rögvest, he!"

Kutyát meg macskát ha már nem lehet tartani, akkor megpróbálkoznék egy lámával. Hátha :D Kicsit félre rakva az előző idióta gondolataimat, egyfajta abszurd városképnek szántam, illetve a városi ember képtelen megnyilvánulását szerettem volna vissza adni. Egyfajta burkolt humor ez.. vagy mi..

Lámát tartasz:) Kár, hogy egyenlőre nem tudtam kivenni, miért vannak ott:) Vagy hűsítő köpködés imitáció:)

Új hozzászólás