holdfogyatkozás helyett
Miért a hónap képe:

Azért választottam ezt a fotót a júliusi hónap képének, mert én is lemaradtam a holdfogyatkozásról. Viccet félretéve, kedvelem ezt a képet, mert egy mozgalmas absztrakció. A szabadság, a száguldás, a ritmus jön le róla és nemcsak a szobor miatt. Kicsit ilyen fókuszvesztés nekem, vagy inkább fókusz keresés, a zoom effektje miatt. Szóval köszi szépen, és jó válogatást augusztusban. (Bach Viktória)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Jól van, köszi, hogy megosztottad az élményt. Izgalmas a technika.

0
Értékelem!

Az úgy volt, hogy unatkoztam a Gellért-hegyen, mert vártam a vörös holdat, de mind hiába. Letettem az állványt és elkezdtem az embereket és a fényeket fotózni. Akkor jött az ihlet, hogy a zoom-mal szórakozzak kicsit B-n, távkioldóval. Nagyjából kiszámoltam hogy fél perc kell egy nézhető képhez. Exponálás után magamban számoltam és 5 mp-ként tekertem egyet érzésre az objektíven kb. azonos mértékkel.

https://www.google.com/maps/@47.4856538,19.0465987,3a,75y,14.1h,95.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOpDK10lRW5NudC0pds-_Ag!2e0!7i13312!8i6656!5m1!1e4

A kép amúgy a Citadella egy tök lehetetlen helyről, mert innen semmi nem látszik a várból, ha azt akarnám fotózni. Viszont engem nem is ez érdekelt, hanem az a kevés fényforrás és a Szabadság-szobor.

0
Értékelem!

Gratulálok Kálmán! Bár fogalmam sincs mi ez, ami tök jó - mert gondolkodásra késztet -; a Galaktika Magazin harapna rá úgy érzem.

0
Értékelem!
0
Értékelem!
0
Értékelem!

Köszönöm szépen, tényleg! :)

1
Értékelem!

Gratulálok Kálmán! / erre most megihatunk egy Steigert, vagy amilyet Selmecbányán csapolnak! /

0
Értékelem!

Kedves Kálmán, gratulálunk, te válogatsz ebben a hónapban. A teendőid elküldöm emailben.

Új hozzászólás