Jövő

Jövő

Autók közt nőttem fel, ez egy életforma.

Azt nem teljesen tudom, hogy hogyan készült ez a kép, remélem te készítetted, és nem valaki más, ez egy fontos dolog, hogy azé a kép, aki megműveli, vagyis aki az exponáló gombot lenyomja. Jó ez a ferdeség, amit vissza is húzol azáltal, hogy rádőlsz az autóra. Lehet, hogy egy leheletnyi a fejből jót tett volna azért, mert most a tekintet van a képhatáron. Nem muszáj a teljes fejedet ábrázolni, ezzel egyetértek, és egy laza, kedves mozdulatot látok, úgyhogy megvan a három csillag, csak arra figyelj oda, hogy ha vágunk, akkor a szemöldök fölött egy kicsi helyet hagyni kell. Megvan a leckemegoldás, látom erősíted a csajos-autós csapatot. Megjegyzés: aki (ki)ismer, tudja, hogy az első három lecke első beküldésére általában megvan a három csillag, hiszen bemutatkozás, tehát ezért elfogadóbb vagyok, viszont azért az jó, ha van kritika, akkor kapunk javítást, változtatást, újragondolást is. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

24
Értékelem!

Időzítővel készítettem a képet és valószínű bemozdulhatott egy kicsit,azért lett ilyen a kép.

34
Értékelem!

Ha igy a szem pont csak belefert, akkor a kocsinal is kozvetlenul a lampak alatt vagtam volna el. Viszont akkor jobb oldalt is egy ujjnyival kevesebb kell.
Sot igazabol eleg lenne a kocsi a kepen, ha a kamera feljebb lenne egy kicsit es ugy 45 fokban lefele fenykepezne, akkor nagyon jol tukrozodnel a motorhazteton. Dehat az akkor egy masik kep lenne.

36
Értékelem!

Köszönöm szépen,örülök! :)

35
Értékelem!

Vagány vagy, Anett. Tetszik az alternatív vágási technikád :) Hajrá GUR!

Új hozzászólás