Kata lányom

A kép Kata lányom ötlete alapján készült. Egy barátomtól kaptam ajándékba az óriási nagyító lencsét, és ki akartuk próbálni, mire lehetne használni.

Zseniális. Így, ahogy van tökéletes a megoldás, nagyon jó az a geg, amit észrevett Mariann, még akkor is, ha az ötlet a Katáé volt. Kiváló humorforrás is, szürreális is, és portrének is abszolút megállja a helyét. Köszönöm szépen. (hegyi) értékelés:    

Miért a hónap képe:

Nagyon szeretem Mariann képeit, ezeknél jobban már csak a képekhez írt leiratait szeretem olvasni, amik nem magyarázzák, hanem kiegészítik a fotók üzenetét. Szerintem Mariann tökéletesen jól kihasználja a feltöltésnél adott lehetőséget, ami ugye arról szól, hogy írjunk egy pár szót a képről, a képhez. Ha röviden kellene jellemeznem Mariann világát, akkor a következő két szó jutna kapásból eszembe: tisztaság és őszinteség. Május hónap képének a Kata lányom című munkáját választottam, ez a kép is jó illusztráció a fent említett két jelzőhöz: tiszta kompozíció, őszinte érzések. Nem csak egy egyszerű nagyítós játékot láthatunk a képen, hanem egy őszinte, de játékos portrét is, ahol tisztán megfogalmazódik az anya-lánya kapcsolat is. Kép a képben játék is ez, szeretem a nagyítóüveg tükröződését, de szerencsére ez nem viszi el a figyelmet Kata arcáról, szeméről. Nekem külön öröm az is, hogy a fehér-fekete képet láthatunk, így a környezet csak mellékszereplő lehet Kata mellett. Mariann erénye többek között az, hogy általában nagyon pontosan és tömören tud érzéseket megfogalmazni, sokszor meglepődöm és csak csodálkozom, hogy ezt így is lehet. Mariann, sokat tanulok tőled ilyen téren, köszönöm. A Hónap képe díjat pedig te kapod, mert megérdemled. (Bartos Ágnes)

Hozzászólások

Szia Mariann! Küldtem neked egy zeneszámot a Maratoni adásban. Itt meghallgathatod http://latszoter.hu/radio/szent-ivan-eji... az első részben, kb a 35. perctől. De az összes percet hallgathatod :)

Szia,

Szerepek című műsoromhoz ezt a képet választottam.
Clio

Mariann, hidd csak el, hisz megérdemled :)

Gratulálok én is, Mariann! :)

Gratulálok Mariann, és teljesen egyetértek Ágnes indoklásával is! :)

Ágnes, mikor megláttam, egy pillanatra nem kaptam levegőt, és nem mertem hinni a szememnek, utána meg örömködtem. És köszönöm a szavakat is, örökre elraktam őket magamnak.

köszönöm a hozzászólásokat, kicsit lök talán az önbizalmamon.

Tetszik! Sok ilyen van de mégis eredetinek tűnik nekem. Leginkább a tükröződés miatt működik nálam; úgy nem pont vidám a végkicsengése, de a tekintet sugall valami egészen más természetűt!
grat!

Erre is igaz, amit Zsolt képéről írtam! Nagyszerű megnyilvánulása a fotó műfajának!

Tök jó ötlet! Kutat az ember, hogy most mi, hogyan, merre megy a fény, de ott van minden fontos felnagyítva, a kezek is közel... Együtt van rajta minden rész szerintem. :)

Új hozzászólás