konstrukció

konstrukció

Címadás nem feltétlen a legszerencsésebb. Elnézést.

Jó ez a megfigyelés, szemérmes a megoldás, kérem Gábort, hogy az első három leckére küldjön még képeket, de ez egy jó képi ötlet, van benne egy jó utalás. Egyetlen egy problémám van, és ez könnyen megoldható: azt az utolsó ablakot én levágnám, aminek nem kék a színe, az engem már kivisz ebből a ritmusból. De megvan a három csillag, próbáld ki a vágást, jót tenne a képnek szerintem. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt az értékelést, és az észrevételt is. Meg is néztem hogy miként is viselkedik a kép egy szűkebb vágásnál, és igazat kell hogy adjak. Szűkebb vágástól azért tartottam eddig, mert féltem hogy az épület méreteinek elveszítése, negatívan befolyásolja az arányok érzetét, de valójában nem jelentős ez a veszteség. Köszönöm a kritikát. Igyekszem belátható időn belül megálmodni egy jó önportrét is :)

Üdvözlöm a mester urat :)
Kétségtelenül igazad van, kifejezőbb a dekonstrukció cím, jobban kifejezi a folyamatosan alakuló, formálódó, újra épülő világszemléletet(vagy csak a sajátomat), na meg a már már tényleg fejtelen mivoltomat :D
Erő legyen veled is :)

Szia!
Izgalmas ez a konstruálás - és ha ezen a vonalon vagyunk akkor jobban illene hozzá dekonstrukció cím (szerintem). Főleg az 'elem' elhelyezés és a jedisfénykard-fejmetszés szempontjából értem.. Vagy egy kevésbé 'fedő-takaró' önépítés. Szerinted?
A (fény)erő legyen veled (azt hiszem még szokás ezt írni..,vagy nem)! 8)

Szia Tamás! Megtisztelő hogy így gondolod :)

Szervusz Gábor, jó ez!

Kicsit tényleg lassú, nem is teljesen az amit én szerettem volna, de azért úgy éreztem hogy illik megnyilvánulnom :) A harmadik önportré, talán nem várat magára ennyi időt :) Örültem Ágnes! :)

Na végre itt a második lecke is. Kicsit ritkás, kicsit lassú, de a miénk :) Várom a továbbiakat.

Köszönöm Zoltán a gondolatokat. A címadással kapcsolatos problémám abból fakad, hogy úgy érzem hogy nem adja vissza a cím 100%-ig a gondolatiságot. A gondolataim egyik része jól érződött, legalábbis a hozzászólásod alapján. Maga a konstrukció csodálata, az összetettségének ámulata. De mellette az eltörpülés érzete is átjár, hogy mennyire is apró vagyok ez az óriás mellett, és nem feltétlen magára az épületre gondolok, hanem arra amit képvisel. A gondolataim második része miatt nem tartom szerencsésnek a címadást, habár ezek a gondolatok könnyen lehet hogy csak bennem fogalmazódtak meg. Mindenesetre köszönöm a megtisztelő figyelmet. Szép napot

Mi a baj a címmel? :) Szerintem elgondolkodtat, kitágítja a képet. Egy építész gondolkodik, vagy lakást vásárolni tervez? Mintha a gondolatokból nőne ki a függőleges ablaksor, és a tükröződő vonalak is ott lehetnek az alakuló elképzelések között. Rendesen odarakja az összefüggő asszociációs pontokat, legalábbis nekem.

Új hozzászólás