Könyves

Talán ezt még bele tudom szuszakolni az impresszióba :-) Nincs történet, csak hangulat. Egy utcai könyvárus pavilon Triesztben, eső után este, a Zasszony meg hosszan válogat, pedig nem beszéli a nyelvet. Közben béke van, melegfényű lámpák és csillogó aszfalt. És csend. Még a Zasszony se beszél :-D

Miért a hónap képe:

Azért választottam végül Zoltán munkáját hónap képének, mert hangulatában az ő munkája fogott meg a legjobban, nézegetve a képet bele tudtam képzelni magamat a helyszínbe a napszakba. Jól el lett találva ez a szemnek jóleső kék és narancssárga színkontraszt, szerintem nagyon sokat dob a képen. Tetszik, hogy nincsen túlgondolva a dolog csak kellemes hangulat van és kész is :) Jó válogatást kívánok júniusra! (Kovács Ádám)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Ez most meglepett (hónap képe), de köszönöm szépen! Megpróbálok felnőni a feladatahoz (pl. nem bennefelejteni a forgatás maradványát a jobbfelső sarokban... csak szűk volt az utca, a parkoló kocsik közzül kellett csinálnom, a látószögem is kicsi, így minden használható pixelhez ragaszkodtam volna...)
Szóval most azért egy kicsit büszke vagyok. Leglábbis addig, amíg a Pedellus Úr fel nem nyitja a szemem :-D

1
Értékelem!

Kedves Zoli, gratulálunk a Hónap képe címhez, júniusban te válogatsz, erről küldök neked egy mailt, hogy mi a teendőd.

Új hozzászólás