kultúr díszlet

kultúr díszlet

Gábor, de kár hogy egyrészt pontatlan, másrészt bátortalan most így ez a kép, mert hogy ha már meghoztad azt az egyébként jó döntést, hogy elforgatod a horizontot, akkor egyrészt ne lógjon be semmi maradék, másrészt ha vízcseppek, akkor fel kell tenni egy UV szűrőt, ami véd, és határozottabban fröcskölni a kezeddel cseppeket, hogy ne hibának tűnjön a végeredmény. Jó az erős kontraszt, jók az alakok is, de bátrabb perspektívadöntést és forgatást kíván ez a tömeg. Az ötlet egy csillag, és ha megoldható, kérek ismétlést. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia Gábor! A hétfői (2013. szept. 9.) rádióadásomhoz ezt a fotódat választottam illusztrációnak, és beszélek is róla. Ha kedved van és időd, meghallgathatod, akár archívból is: http://latszoter.hu/radio
Köszi szépen.

Szia Ágnes,
nyugodtan írhatod, pláne hogy teljesen igazad van. Habár mind a kettő hiba tudatos döntés eredménye volt, hogy hát jó döntés volt e.. az már más tészta.. amióta elkészült a kép töröm rajta a fejem, jelen pillanatban úgy érzem hogy jó döntés volt, de hát tévedhetek. Köszönöm hogy írtál!

Már nem merem írni, hogy dől a kép, de nagyon dől balra. Vízcseppes volt az objektív, vagy valakit kisoppoltál a lépcső közepéről? :)

Új hozzászólás