Levente
Miért a hónap képe:

Az első benyomásom Áronhoz hasonlóan nekem is a Caspar David Friederich: Vándor a ködtenger felett című képét idézi. Tetszik a környezet tagolása: előtér-víz-hegyek-ég és a középpontban az ember, itt külön tetszik, hogy csak sziluettként jelenik meg. Picit nálam is maszatos a kép, de a hangulatból nem vesz el sokat. Egyúttal minden jót is kívánok Vikiéknek a Norvég léttel, kicsit "irigykedek" is. Jó válogatást a következő hónapra." (Szalai Olivér)

Hozzászólások

Szia Viki,
Igazán nincs mit. :)

Szia Olivér!
Bocs, hogy csak most, nagyon szépen köszönöm. :)

Kedves Viki, gratulálunk a Hónap képéhez, a novemberi anyagból te válogatsz.

Szia Orsi, enyém a megtiszteltetés, vigyed, megpróbálom meghallgatni az adást. :)
Szia Áron! Igen, koszos volt az obi, és nem jó éppen a laptopom kijelzője, szóval valószínűleg nem sikerült észrevennem minden foltot :( Köszi hogy szóltál! A maszat ugyancsak emiatt lehet (én éppen nem is látom a kijelzőmön) - valószínűleg nem sikerült a lightroomnak rendesen kiszámolni a különbséget a fények között, én meg sikeresen túltoltam a a sötét-világok fények kiegyenlítését.

Szia Viki!
Szeretném elkérni ezt a képedet a keddi GórCsőhöz ajánlóképnek - fantasztikus hangulata van. Gyere majd hallgatni az adást!
Kíváncsian várom én is a beszámolódat a norvégiai életetekről. Sok sikert!

Szia Viki! Tetszik a kép. Caspar David Friedrich : Vándor a ködtenger felett érzésem van, nem tudom ismered e a festményt. Kis észrevételem van, hogy picit Levente körül maszatos a kép meg az égen is vannak foltok. De lehet ez csak nekem tűnik fel, vagy a szemem rossz. Szép napot neked és sok sikert a kezdethez!

Új hozzászólás