Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015Mr. Bear Hungary, 2015

Baráti felkérésre készült fotósorozat a Mr. Bear Hungary, 2015 győzteséről.

Hozzászólások

47
Értékelem!

Ez kevesebb, mint fele a teljes anyagnak, és igen, a terv az volt, hogy minél többféle arcot, helyzetet mutassak meg, a személyiségből is. Ami behatárolt, az a helyszín, de ott is igyekeztem előnnyé fordítani azt, hogy ennyire szétszabdalt a tér és ennyi belógó biszbasz van. Tehát nincs történet, nincs másról szó itt, mint alkalmazott műfajnál, mint hogy adott helyzetből a lehető legtöbbféle felhasználásra alkalmas kép készüljön úgy, hogy a személyiséggel és karakterrel passzoljon - tehát ne kényszerítsek olyat rá a modellre, ami alapvetően tőle idegen, vagy nincs benne. Csak mind az 50 képet nem akartam kitenni. :)

53
Értékelem!

Ahogy végignézem képeket, az az érzésem, hogy alapvetően egy kemény fickót mutatsz be, az ő egyik életterében, az edzőteremben. A fények, a kidolgozás - viszonylag kemény, karcos ff - mind ezt támasztja alá, és jól is működik.
Azonban van a sorozatban néhány kép ami véleményem szerint nagyon kilóg a sorból. Ezek a képek fentről számolva a 6., 12., 14., és a 17.
A 12. képen egy olyan mozdulatot látok amit egy érzéki női akton szokhattam meg, ahogy a meztelen női testről csúszik lefele a törölköző. Aztán a 14.-en a mackó felülről esetlenné válik, nem az a megszokott keménység látszik ami a sorozat legtöbb képén. A 6, és 17. kép pedig kicsit az én területem, a glamour :)
Szóval, nem tudom mennyire szándékos ez a durva kontraszt, mennyire nem, engem bizonytalanná tesz.

56
Értékelem!

Jók lettek a képek,de igazán csak az 1. és a 7. kép ami megfogott... but nice work...

58
Értékelem!

Hát, én elmondtam István, hogy mi a stájsz - portfólió, közös megbeszélés tárgya, mi a téma, mi fér bele, mi nem. Teljesen más, ha kedvtelésből önmegvalósítok, vagy ha felkérésre igyekszem megtalálni azt, amit a modell látni szeretne, amit mutatni szeretne, és itt az eredmény az, ha a modell azt mondja, hogy igen, ezt szerettem volna látni és láttatni. A képfeliratra is elmondtam. :) Hidd el, egy cseppet sem lettem elfogadóbb a felirat ügyben, a jövőben éppúgy leverem a kezeiteket, ha ráfirkáltok. Kivétel, ha csinálsz egy mappát valakinek, aminél ő kifejezetten ragaszkodik hozzá, mert így érzi a dolgot biztonságban, ami kivétel erősíti a szabályt.

52
Értékelem!

Zsolt, a munkád szép, modelled szimpatikusan mutatod be, de biztos vagyok abban is, hogy nem az ajnározásra vagy kíváncsi. A képek elkészítése egy valami dolog, ami fontos, a bemutatása egy másik, amely másként fontos :) Szerintem egy itteni portré leckébe ez így sok! Valami ilyesmit értettem eddig. És szóval mi van a képfeliratokkal is? :)))

48
Értékelem!

A képek mint írtam, baráti felkérésre születtek. A helyszín egy edzőterem, itt jegyezzük meg, életemben először voltam edzőteremben. Sok gép, sok tükör, jól felszerelt terem. Az alap az a szalag és nyeremény maci, no meg maga a "maciság", avagy mitől maci valaki, ennek a kultúrkörnek egyfajta megjelenítése. Ennél sokkal több instrukció nem volt, tegyük hozzá, hogy a modell erőemelő, tehát a környezet ezért (is) volt adott. Cirka 50 kép lett, ez kevesebb, mint a fele, szűkíteni éppúgy lehetett volna, mint bővíteni. Nevezzük nevén: ez egyfajta divatfotózási irány, instruált, helyzetbe hozott modellel, annyival több, hogy nem kitalált a történet, tehát a modell valóban e díj nyerteseként egy évig képviseli az országot. Ami a név és copyright elhelyezését illeti, a modell kifejezett kérése volt, csak így járult hozzá a közléshez, amit elfogadtam. Alkalmazott műfaj, ezzel jár(hat).

53
Értékelem!

Vannak a sorozatban olyan fotók, amelyek nagyon tetszenek - pl az elejéről 2. - és vannak amelyek csak simán tetszenek, van olyan is, amely kevésbé. Valahogy van egy vékony hártya, hogy a játékkal együtt melyik igazán hiteles (pl a macikkal is az), és melyik már kevésbé. És szerintem egy picit válogatnod kellett volna, mert most ennyiben sok, elveszik a modelled a sok kép között (vagy legalább sorszámoztad volna, mert így beszélni is nehezebb róluk, ki sem tudom számolni melyik fotó az amelyik ott középtájon :)

No és mi a helyzet a képfeliratokkal? (Ne gyere azzal, hogy nem látszik, egy csomónál nagyon feltűnő :)

60
Értékelem!

Az Amerika kapitányos nagyon üt:)

Új hozzászólás