napraforgó
Miért a hónap képe:

Viktória! Rögtön a hónap elején erős kezdésnek éreztem a képed. Nekem viszont ez a fotó nem annyira önábrázolás, hanem inkább impresszió, hangulat. A természettel való azonosulást érzem ki a képből. A testtartásod nagyon meghatározó, mint a háttér napraforgói, csak merednek az ég felé, és félre billentett fejjel várják a végzetet, a beteljesülést. Az plusz nagyon tetszik, hogy nem Te vagy a fókuszban, hanem a végzet, az elmúlás, a beletörődés. Végezetül nagyon jók a színek, úgyis mondhatnám, hogy fekete-fehérben ez a fotó nem ütne ekkorát. Gratulálok! (Fónagy Tamás)

Hozzászólások

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Gratulálok Viki! Szívesen nézem egy hónapig! :)

0
Értékelem!

Köszönöm szépen, Tamás, igyekszem majd jól választani :)

0
Értékelem!

Gratulálunk, október a tiéd. :)

0
Értékelem!

Jó, nagyon jó, tényleg. Ez az elégikus hangulat. Minden szereplő kiégett, befáradt. Ez az ősz egyik arca. Nem tudom miért érzem, de Viki mintha lejönne kicsit a háttérről. De részletkérdés.

0
Értékelem!
1
Értékelem!

Feri, ha van napraforgómező még, akkor csináld meg aktban.

0
Értékelem!

Nincsenek véletlenek, István is rátalált Viki Kollerovára, én is követem régebbtől. Keresgéltem az érett napraforgók között én is, nekem ilyen szép nem jött össze. Talán a hosszú haj hiánya miatt! Ok, mellébeszélés nélkül, Csendes mostanában erősen dolgozik, látom a többi fotón is.

1
Értékelem!

Nagyon tetszik, szuper! Egyrészt az ellentétek, máskülönben a párhuzamok miatt. Kérdés, hogy szándékosan vagy defókuszált? Eszembe jut még, hogy van egy Viki Kollerova (guglizz rá) nevű lány, aki sok olyan képet készített, ami az emberi testet (gyakran magáét) természeti környezetben ábrázolja, de úgy, hogy a modell teste követi le a természeti formáknak. Bizonyára vannak még sokan ilyenek, csak utóbbi években nála láttam ezt markánsan. No, ő jutott még eszembe, ez az irány, ami itt annyival más, és kifejezetten tetszik, hogy a színekkel is játszol. Azt nem mondom, hogy jobb lenne a felső nélkül, de még jobb lenne.

Új hozzászólás