(Ön)Kritikus(?)

(Ön)Kritikus(?)

Szembesítő erejű ez a kép azzal, hogy mintha az elemzésekre lenne ez egy reakció. Volt egy táborunk, ahol az utómunkával dolgoztunk, ott én igyekeztem megmutatni Győzőnek azt, hogy hogyan is képzelem én ezt a képet, remélem választ kapott arra a kérdésre, ami itt most az arcán mutatkozik, mint kérdés. Vádló ez az egész, hogy normális-e a Hegyi, amikor kritizálni merte az ő megoldását, de a Hegyi meg olyan, aki bevállalja ezt. Egyetlen dolog, amit én most problémának látok: a korlátnál én vágtam volna, nem biztos, hogy hagynám fölötte, hogy el tudjak nézni, mert akkor nem azzal foglalkozom, ami az előtérben történik. A cipő is kár, hogy kicsit kilóg, de ha kilóg, akkor vágjunk bele erősebben, mert így most hiba. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést. Nem megy ez nekem :D

ne félve gyere, hanem a csigalépcsőd hozd el nagyobb méretben pendrive-on. :)

...félve megyek vasárnap... ;)

Ahá, tehát Győző kritizálja a kritikust? Ez tényleg nem esett le... :)

Ugyan Zsolt, nem kell várni: elég kimenni a sarkra! Választhatsz, hogy az északin vagy a délin szeretnéd azt a havat. Javasolnám az északit, ott most jobbak (azaz vannak) a fények, és közelebb is van. :)

:) Van ebben egy ilyen üzenet is, amit NyöZö mond, és ez a része valószínű nekem szól, az elemzésért cserébe, de hát mit tegyünk, én meg ha kell, kimegyek a hóra is - igaz, arra még kell picit várni. :)

Ebben a szigorú "kritizálnál kishaver, he?" tekintetben van valami, ami miatt az ember gyorsan válaszolna egy nem-et. Nem, nem vagyok kritikus, áááá dehogy. Nem, tényleg minden nagyon szuper.
Így most remegő lábakkal mondom, hogy kár a lábújjaidért. :)

Ja, az átjött, hogy a saját képeid vannak előtted...

Gondoltam, hogy nem biztos hogy átmegy, de talán így:
http://latszoter.hu/szakkor/spiral-0
;)

Azta, ötletes, de elsőre nem jött át, hogy éppen azt vizslatod, hogy jól exponál-e, aki éppen készíti a fotót - vagy át akarsz nézni a fényképezőgép túloldalára... Ahogy ránéztem a képre az önkritikus cím miatt azt gondoltam, basszus, ez az ember is tudja kritizálni magát, annyira, hogy így be kell húzni a nyakát...

Más miatt: én ideillőnek érzem, ezért elmondom, úgy hallottam egy anekdotát, egy természetfotósról, aki végre készített egy remek képet egy rovarról, elrendezgetett mindent, hogy a levélen jó helyen legyen, beállította a fényeket, a gépet, mindent, aztán amikor mutatta a diát a mesterének és várta a dicséretet, akkor azzal a félmondattal lett félretolva a kép, hogy "tücsök nem mászik fára"...

Új hozzászólás