Őrség

Őrség

A kép humoros, és azt hiszem, hogy jó pillanatban van exponálva is, úgyhogy azon kívül, hogy a kép felső részénél a vágás nem teljesen tökéletes, mert ott valami belóg a háttérből, ezen kívül semmit nem tudok mondani, ami kritika lenne erre a képre. Megvan a 3 csillag jók ezek a mozgásfázis megfigyelések, érdemes ezzel foglalkozni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Az útbaigazító meg az őr című Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Gyerekkoromban volt egy ilyen vékonyka szőnyegünk, a lurkó kis haverjaimmal mindíg azt tekintettük a folyónak, na arra emlékeztet ez a kép ahogy mi is átlépegettük, persze nekünk is túl széles volt, a két szélen nálunk is bele lehetett még lépni, ott még nem volt mély.
Meg persze állandóan katonásdit játszottunk, szóval ez nekem nagyon szuper lenne a gyerekkor kategóriában.

Köszi Csabi, köszi István!

Nekem mosolyt csalt az arcomra, majdhogynem humornak is elmenne, annyira mókás ez a marcona katona, főleg ennyire szűk helyen ekkorát lépni :)) vagy mintha a vörös szőnyeget akarná átlépni :)) És szerintem a szőnyeg asszimmetriája nem dolgozott most a kezedre, mert majdnem minden szimmetrikus, csak a szőnyeg és a katona nem - ezért lehet, hogy kettejük "párharca" domborodik ki :)) Én valahogy így látom.

Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon erős kompozíció. A képszélen a falak és az erkélykorlát adnak egy feszes keretet, amibe illeszkedik jobbra eltolva a piros szőnyeg. Az hogy a katona pont az eltolt szőnyegen áll, mégis a kép szempontjából tökéletesen középen van, na az könnyfakasztóan briliáns!

Csaba, azt gondolnám, hogy spanod az őr és fél napig csináltátok a beállítást, de tudom hogy nem így volt, csak jött és lefotóztad. Hát jól sikerült, én gratulálni szeretnék!

Új hozzászólás