összkomfort

Összkomfort, magyar-ázat nélkül. mobilfotó, vaku nem villant, utómunka PS bw + crop

Hogy a vaku nem villant vagy de, mell-ékes Jánosom, de az a partvisnyél, az kár. Melyik? A jobbra közelebbik. A másik kevésbé zavar, bár én azt is kivettem volna, de így most nem elég fókuszált a cucc. Na, ettől még persze a hangulat megvan. Gyere fotózni, ne hanyagold. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

Tarr Béla Sátántangója jutott eszembe a képről, valószínűleg a fekete-fehér és a kis magyar valóság miatt, mégha Tarr filmjei nem is konkrétan Magyarországról szólnak, hanem egyetemes jelentéssel bírnak. És nekem ez a kép is hordozza mindezen értékeket. Szerintem ez egy nagyon jó szociófotó, annak ellenére, - vagy éppen azért - hogy ember nincs is a képen, ám az emberi lenyomat kézzelfogható. Szóval én köszönöm, és jó válogatást márciusra. (Bach Viktória)

Hozzászólások

Köszönöm mindenkinek és Vikinek! :) El is gondolkodtam, hogy enteriőr vagy szociofotó mikor feltettem, örülök, hogy ez másnak is jelentéssel bír, így ember nélkül.

Gratulálok Jani, jó válogatást márciusban!

Gratulálunk, tiéd a februári Hónap képe, márciusban te válogatsz. :)

Izgalmas! Éppen nem sok, ez is tetszik benne. Jók ezek a páros dolgok benne - csapok, partfis nyelek, fogasok, repedés-kábel... Talán egy árnyalattal magasabb, mint kellene. Tetszik.

Új hozzászólás