portré

Portré, ahogy én látom. Canon, 85 mm-es sigma obi, természetes fény.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Nos ha így latod magad, gratulálok, nagyon szép, kiegyensúlyozott enképed van.
Tudod mire hasonlít nekem ez, az egyik balatoni nyaralásomon volt valakinek egy feneketlen vödre, amivel ugye vizet merni nem lehet, viszont arra volt jó, hogy rátettük a szélesebb végét a vízre, a másikon benézve le lehetett látni a víz aljára, lehetett látni a kishalakat meg ami egyéb zacc még uszkált. Na valami ilyennek néz ki az egész mintha valami hasonló szekrezetet formálva a kezeiddel néznél ki a képből nagy érdeklődéssel a nézőre. Szóval nagyon tetszik ez is.

0
Értékelem!

igen, de kétféle hiba van, ami hasonlóan néz ki, de ha emotikon van, azt nem is tudom orvosolni, míg a sima cache bajt, azt meg igen.

0
Értékelem!

Szeritnem valami még nem kerek ezzel, mert én pl sosem használom a Látszóteret mobilról, de hiba sajnos elő szokott fordulni olyankor is... De simán lehet ezzel a szűrt HTML móddal isa gond (szövegbeviteli box alatt látható) Kipróbálom, hogy csak egyszerű szövegként menten el ezentúl a szövegimet - már ha eszembe jut... :)

0
Értékelem!

Viktória, nem hibáztál igazán, hiszen nem tudtuk eddig mi sem, hogy ez probléma lehet, vagy hogy emiatt lehet bármi gáz az oldallal, most már tudjuk, ha lesz rá megoldás, javítjuk, amit tudunk. A legjobb az lenne, ha ez a cucc tudna olyat, hogy átalakítja az emoticont vissza sima :-) formává, vagy ha ezt nem tudja, törölje ki a fenébe, ha valamitől hasfájása van. Meglátjuk.

1
Értékelem!

Nem István, hanem pl a telefonok amikor ilyet írsz be, csinálnak belőle helyette emoticont, és az megy be ide a kommentbe és harap rá a rendszer, mint PHP idegen gyanús cuccra. Megjegyzem, ha van, amitől lábrázást kapok, az az emoticon.

0
Értékelem!

lehet, h hibáztam. kitöröltem a kommentemből minden gyanús írásjelet. mostantól csak pont és vessző, megjegyeztem. köszi a segítséget.

0
Értékelem!

Ez fura... hogy lehet egyáltalán beletenni ide olyat? Kettőspont-kötőjel-zárójel hármas emotikont csinál a háttérben?

0
Értékelem!

Jó, szóval az van, hogy a rendszer nem szereti a smiley-t, főleg nem, ha az nem a :) forma, hanem amikor emotikon forma, azaz kis sárga akármi. Ezt kerülni kell, mert ha ilyet kap a rendszer, akkor üvölt egyet és dacol és nem tudok segíteni. Nem vigyorgunk, na.

0
Értékelem!

Nagyon köszönöm! Ő egy letisztult stílusú - valóban- üzletasszony. Iszonyatosan igényes arra, h a róla készült kép önazonos legyen, ezért gyűlöli, ha fotózzák, mert soha tetszik neki a kép. Éppen ezért szörnyen ideges volt az elején, a fő feladatom az volt, h megnyugtassam, lelassítsam. Igazából beszélgettünk, beszéltettem és gyakorlatilag "észrevétlenül" fotóztam. Több kép is készült, de azért ezt választottam ide, mert a póz miatt nem egy tipikus beauty portré, de a fényelés miatt inkább afelé hajlik. A koncepcióm a minimális smink, a természetesség és az önazonosság volt, nagyon minimális retussal.

0
Értékelem!

Sajnos most én se tudtam visszahozni az elveszett kommenteket, ezért az üreseket törlöm. Viktória, elnézést, az oldal néha csinál ilyet - ha ilyet tapasztalsz, kérlek írj mailt a szakkor@latszoter pont hu címre, másrészt amit István ír, az jó opció arra, hogy meglegyen és újra megpróbálhasd beírni.

0
Értékelem!

Látom, valami miatt nem tudod elmenteni a hozzászólásodat ismét. Egy trükk, amit én csinálok, ha ilyet tapasztalok: Amikor elmentetted a Mentés gombbal a válaszodat, akkor normálisan ismét betöltődik az oldal. Ilyenkor már látható, ha baj van, hogy nem jelenik meg az üzenet... Ekkor használd a böngésző visszafele gombját, és így visszajön az új hozzászólás a beíró szövegdobozban. Ilyenkor jelöld ki a szövegedet (Kattints bele a szövegdobozba,és nyomd meg pl a CTRL+A-t), és másold ki a szöveget (CTRL+C) majd fent az üresen hagyott hozzászólásodnál kattints a "szerkesztés" feliratra. Ekkor megjelenik az üres szövegdoboz - a hozzászólás utólagos módosításában vagy. Másold bele a szöveget (CTRL+V) és mentsd el. Tudom, hogy ez nem a legjobb, de valami miatt olykor ezt csinálja ez az oldal.

0
Értékelem!

Nekem ez egy kiváló sztárfotó egy üzletasszonyról. Nem tudom milyen céllal készült, de egy szépség-magazinban is simán megállná a helyét. Szolidan és természetesen elegáns, kicsit titokzatos, de van benne valami céltudatos dinamizmus is... Remek!

Új hozzászólás