sirályok

sirályok

Itt beleolvastam a kommentárokba, néztem, hogy mitől van itt 9, aztán rájöttem, hogy attól van, hogy nem tudjátok megfejteni, hogy mit láttok a képen. Egészen valószínű, hogy ez valamilyen ostorlámpának a világítóteste, ez nem egy evezőlapát, amivel a döglött galambokat akarjuk kiszedni a vízből, de a hatása ilyen. Az, amit most látok, az tényleg ilyen, ami inkább humoros, mintsem valami nagyon baráti dolog lenne, már ami a madarakat illeti. Olyan, mintha a vízből mentenénk ki ezeket a belepotyogott állatokat. Viki, én ezzel nem tudok mit csinálni. Nagyon érdekes azt megfigyelni, hogy mintha szétszórt lennél. Kellene egy kicsit akár jógázni, vagy valamilyen meditatív dolgot csinálni ahhoz, hogy a munkádban is koncentráltan tudjál haladni, mert hol dobsz egy tíz pontosat, hol meg valami értelmezhetetlent. Ennek én nem látom más indokát, mint azt, hogy nem koncentrálsz eléggé a saját munkádra, és ezért ilyen szélsőségesek a találataid. (hegyi)

Hozzászólások

Egy villanyoszlopon ült a sirály.

Uhhh :) Ezt már belülről lehet érezni :)

Szilárd, 3,5-es jack bemenetre gondolsz? :) Kb annyi lehet, csak nem mm-ben, hanem cm-ben :) Szóval ez már nem is Jack, inkább Joe :)
Viccet félretéve, ez tuti lámpa, nem egyéb :)

Jaaa, vagyúúgy! Nekem olyan volt, mintha eveznénk, és a vízben tükröződne a az ég és a madarak.

Ha megnezed a targy felso elet, annak a jobb szelen ott van egy fejhallgato jack bemenet. Legalabbis annak latszik. Ambar erre a napelemesre tenyleg hasonlit:
http://www.baudocu.hu/11/pdcnewsitem/01/95/31/napelemes_kozvilagitasi_lampa_TH.jpg

Ne máááár, ez a közvilágítás oszlopos tagja :)

Az egy evezőlapát, nem?

Mi ez a targy a kepen, valamilyen fenykepezogep? Majdnem sikerult lekapni vele a bekegalambot vagyis siralyt. :)
A kompozicio tetszik, Kreutzer Szonata jellegunek latom. Gyorsan ujra is olvastam miutan lattam a kepet (megvan a mek-en), es tenyleg olyan.

Új hozzászólás