Szivárvány gyermek

Szivárvány gyermek

Nagyon jó ötlet, jó a megvalósítás is és a megfigyelés, a kompozíció is jól sikerült - egyetlen dolog, amit nem tudok, hogy ez a fénylő nyalóka vagy játékpálca vagy nem tudom mi, mekkora. Ugyanis ha hosszabb a világítós része, akkor én kihagynám a jobb oldali szemet takaró műanyag készülékrészt, helyette ha kézzel megfogja ezt a kütyüt Mese, akkor maga a kéz lehet az, ami takarja a szemet, tehát a titokzatosság megmarad, viszont egyrészt ez a műanyag cucc nem rontja a csodaélményt, másrészt a kéznek is lehet szerepe, mintha egy fénykard lenne, ami szerintem passzolna is a gesztussal. Mindettől függetlenül nekem ez 3 csillag, mert nagyon erős az üzenet, bátor, sőt, rizikós színhasználat mellett sem esünk bele a giccsbe, mert a száj és a szem olyan konkrét, olyan erős jelenlét, hogy mindent helyrebillent. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Erről a képről is beszélgettünk Sebivel a Garázsmenet című műsorban kedd este.

Többször néztem.. nem is hagy nyugodni ezért inkább kiírom:
Címmel erősen bevittél a sűrű erdőbe ami jó mert lehet hogy csak a fának mentem volna egyből.. Ezen a nyomon elindultam és eszembe jutott a indigó-kristály-szivárvány gyerekek - aura-kombók. Igaz nagyon laikus és alultájékozott vagyok a témában de az utóbbi a legifjabb dzsenerésön, ha jól emlékszem; ők a "fény hozok"...
Szerintem ezt nagyon szépen jelképezi a fotód, elég egyértelmű de nem hatásvadász. Látom a fényt a szemében (és a 'röghöz' köttettek miatt írom, hogy nem a fénycső-relfexre gondolok!).
Erős, feszült kompó és színek, de a tekintetben van mégis egy fajta nyugalom. Ez a szűk vágás olyan HorváthDávid-os - egyértelműsít. Esetleg csak annyit tennék hozzá hogy ha középen lenne a szem, azaz centrikusabb elrendezéssel lehetne utalni a csakrára, talán..

Ha nagyon sok marhaságot hordtam össze akkor szori, az 'asszony' jobban otthon van az ezotériában, rám csak ragadnak a dolgok.. :)
(Grat!)

Barby és a fénykard. Boszorkányos... :-)

..

Csodás szem, gyönyörű száj és fantasztikus az egész.

Új hozzászólás