Találkozások

Találkozások

Jó ez a tükörlap, megbolondítja a teret, a fent és lent összekeveredik a néző fejében, keresi a támpontot, és mivel jó takarások vannak a képen, nem elsőre bukik le a tükröződéses játék. Két fontos meglátásom osztanám meg veled. Az egyik, hogy ezekhez a színekhez, amik a gyümölcsökön vannak, ez a fáradt kékes-zöldes-szürke ez elvesz az erőből, valami olyan színt kellene keresni, ha már színben gondolkodunk, amiben nincs ennyi szürke. A másik meglátás, hogy érdemes megfigyelni, milyen állapotúak a tárgyak, mert a kukacrágta levél nem esztétikus. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

37
Értékelem!

Szia,

A soron következő Felismerések műsoromhoz ajánlóképnek már a cím miatt is eme képet választom

Köszönöm.

Clio

30
Értékelem!

Köszönöm hogy rátapintottál a lényegre Gábor, valóban a polaritás nélküli ábrázolás volt a cél, tisztán abszolút értékü attributban - így könnyebb a konyhában felakasztani, kedv szerint bármerre forgatható... :-)

..

49
Értékelem!

Nem kimondott csendélet.
Nem érzem merre van a föl meg a le.
Olyan, mintha súlytalanságban, vagy antigravitációs készülékben készült volna. A szilvák fölestek a körtére.

28
Értékelem!

Nem semmi ez a kép:) Jó megfogalmazása a mai nemesítésnek, vagy gén technológiának:) Milyen jó lenne, ha lenne olyan fa mint a Rauch reklámban. Amúgy jól néznek ki egymás mellett a gyümölcsök és a háttér miatt olyan 3D-s érzetet ad, belátni a levelek mögé.

Új hozzászólás