Tarló - perspektíva

Jó ez, nem kell létra sem, alul annyit vágnék, hogy még a két keréknyom benne legyen, de a vékonyabbik nyom már ne. Értem én az insta elvárást, hogy kell az a négyzetes, de a tömegelhelyezés meg mást kíván. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nekem levágja a monitorom az alját, és hát tényleg nem hiányzik :) Szabvány az 5:4 és a 4:3 is, jól működhet szerintem is ennél a képnél, mindenképpen érdemes vele játszani!

Köszönöm Viktória az észrevételedet, valóban lehet más arányban is nézegetni, én ahhoz igazítottam, hogy alul-felül egyforma maradjon a távolság.

Ez szuper jó! Nagyon tetszenek a fények, csodálatos! Nekem egy nagyon picit zavarja a szemem a kép alján lévő tér, nekem az egy kicsit sok, de ez csak az én véleményem. Letakartam belőle egy keveset és az én szememet úgy jobban vezették a bálák, de ez csak maximálisan a privát ízlésem! A kép csodás!

Köszönöm, na de még jön az értékelés, elemzés! Nyugtával dicsérd a napot, tartja a mondás.

Feri, nyertél! Legjobb fotód ever! Grat!

Látom ez az aratási időszak nagyon termékeny Feri! Jó a kép.

Köszi Szilárd, érdekes a buszokra utalásod, távolabbról szemlélve feleségem Zsuzsa is éppen így látta. A véletlen rendezettségé formálódott alakzatot láttam meg úgymond felülnézetből.

Ez is nagyon tetszik. Nagyon zen. Olyan mint egy Japan sziklakert. Csak nem japán zen hanem tarló zen. A másik dolog amir emlekeztet, láttam egyszer egy NASCAR pályan egy autóbusz gyorsulási versenyt. Nekem ezek a bálák teljes gázzal mennek jobbra, kivéve a bal alsót, az balra száguld ahogy látom, de nyilvan mindez nincs a képen csak afejemben. A kép az csak simán nagyon jó.

Itt pedig még jó lett volna legalább egy létrára állva a bokrot lejjebb elhelyezve fentebbről fotózni.

Feri, ez remek! :) Csak kapkodom a fejem!

Új hozzászólás