Trendi pozőr az irodámban

Trendi pozőr az irodámban

Dabóczi Blanka legutóbbi önportréja címét tovább görgetve.

Hát ez egy erős kép. Ez látod, konstrukcióban és mindenben ott van a szeren. Jó ez a gesztus, szóval a pozőr az egy jó kifejezés. Tehát amikor valaki, valamilyen cselekvést, valami kitalált cél elérése érdekében végez és nem a maga mélységében próbál megfejteni, miközben persze az egésznek megvan a maga önironikus humora is, azzal, hogy a kép maga meg egy erős és jó konstrukció. Egy dolgot gondoljunk végig, hogy biztos érdemes-e ezeket a fal ritmusokat, amik ezekkel a téglákkal létrejönnek, a jobb oldali oszlopon túl is újból indítani. Szépen keretezné ezt az egész képet a függőlegesünk, ami a képhatárhoz közel meghúzódik. Abban száz százalékosan biztos vagyok, hogy a jobb oldalinál az oszlopnak a szélén én meghoznám azt a döntést és ott vágnék, nem indítanám már újból ezt a téglafalat. Hogy a kép bal oldalán is igaz-e ez, abban nem vagyok biztos. Lehet, hogy ott mozdulhatunk, mert ott a virág tulajdonképpen szépen ritmizál, tehát ez szépen tovább folyatja magát és ezzel összeköti ezt a két felületet. De a jobb oldalon nem látom értelmét ennek az újból indításnak. Talán ennyi, amit hozzá tudok tenni. De a jó a gesztus és főleg ez az önironikus iránya, ez nagyon tetszik nekem. Ezért megvan a 3 csillag és megvan a leckemegoldás is. Jó helyeket találsz, ez az íróasztal, ez egészen őrületes. És ha jól látom, akkor a tetején valami fénycső armatúra van, vagy nem tudom mi akar az ott lenni, szóval tényleg egészen furcsa világ. Köszönöm. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Alig jöttél, máris tűnsz, vagy mi ez a hosszabb-rövidebb, he? Ne tűnögess te csak el, hallod?

Hacsak de, a dinamika.

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a megtisztelő figyelmet, az értékes gondolatokat és hogy 'komolyan' vettétek a komolytalankodásom! :)

Zsolt!
Gondoltam mielőtt hosszabb-rövidebb időre 'eltűnnék', teljesítem az ígéretem, miszerint teszek fel egy normálisabb alakoskodást is.. :)
A vágás dologban egyet értek! A balja virágmiatt hagytam illetve a kapcsolók tetszett még ott. A jobbját önmagában nem zártam volna le, nekem úgy billent. Persze, annyira nem fontos a dolog.
Akkor tájt láttam ezt a pózt az efendef promó magazinba.. Furcsáltam, lepróbálni se volt könnyű. Jó hogy belehelyezzük magunkat a modellébe. Azért még mindig nem teljesen értem hogy egy szimpla háttér előtt mi funkciója van az ilyen pozituráknak, ha csak nem a dinamika.. no mindegy.
Köszönömök!

Gratulálok, mindenen funky! :)

Ez nagyon tetszik Dávid! Finomak a részletek, az irónia... Mintha csak egy wanabee, aknásgéppel zsonglőrködő figura lennél, aki ép most mutatott be egy komoly fícsört a fej fölött a hát mögé dobott gép virtuóz elkapását. :)

Jó kis kép ez, mert trendi, vagány és jól ábrázolja a mai retróhoz visszanyúló réteget.

Nagyon jó ez a régi lepukkant háttér, és a hozzá öltöző alany, hozza azt amit kell.

Igen, gazdag, ahogy István mondja, gratula. A keretek is tetszenek, a dupla ajtóval kezdve, ráhúzva a többi kelléket - amiknek a nem igazi kapcsolódása (az én szememben) valahogy lazává teszi, de összhatásában bensőséges, bevon a játékba. :)

A gondolatsor (a továbbutaló megjegyzéseddel) nem teljesen áll nekem össze, de maga a fotó nagyon is szerethető! Nagyon finom humorú, és tényleg trendin lepukkadt a díszlet. Bemutatkozásnak, önporténak, és vallomásnak is szuper! Mozdulatod kiteker a síkból, és a fotón fellelhető legkisebb objektumra irányítja a figyelmet - a legkisebb porszemből építi fel univerzumát :) Remek, imádom!

Új hozzászólás