Űrhajós mászóka

Űrhajós mászóka

Imádtam gyerekkoromban. És úgy örülök, hogy most találtam egyet.

Nekem ennyire pozitív élményeim nincsenek erről a mászókáról, mert én estem le erről, elég nagyot lehet erről nyekkenni, tehát azért van abban valamik, hogy nem minden régi dolog olyan nagyon jó, értem ez alatt azt, hogy a biztonságos játékszereknek van létjogosultsága, ezt csak a filozófiai részéhez tenném hozzá. Nagyon távolságtartó a kép. Ha ezt imádtam, ahogy a leirat írja, akkor én ezt az imádást akarom látni, ez a kép most ezt nem tartalmazza. El kellene dönteni azt, hogy valami tárgyilagos megközelítést választok, ha igen, akkor keressek egy olyan nézőpontot, ahol kevésbé zavar be a környezetnek a hatása, vagy pedig személyes élményeket szeretnék feldolgozni, és akkor ezt valahogy a fototechnika eszközeivel ábrázoljam a kompozícióval. Ez most nekem egy egy csillagos kép, túl szemérmes. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Mariann,

2023.02.06-i műsorunkhoz kölcsönvennénk ezt a képedet, remélem nem bánod.

ha még jársz erre, gyere hallgasd is meg!

üdv
Au

Közelebb is, de főképp vagy bele, vagy gyerekekkel megoldani, vagy várni, tél, évszakok, szóval érzelmet vinni bele.

Istenem de nosztalgia. Fáj az ember szíve. A gyerekeimnek valami tök más, sokkal biztonságosabb után lesz nosztalgiája, de valószínűleg az se lesz egyszerűbb.
Zsolt amit írsz az nem csak annyi, hogy közelebb kéne menni hozzá?
Kíváncsi lennék Mariann hogy fényképeznéd le ezt most. Nem is lenne rosz heti feladványnak sem: "Egy régi látszótéres fotóm újrakészítése". (kinek kinek a sajátja természetesen) Szerintem egy csomó van amit vagy joban vagy legalábbis tök máshogy csinálnék most.

Dani, köszi, ez nagyon aranyos vót! :)

"nem vagyok űrhajós, bár néha csillagokat látok mint a sas, magasan az égen szállok"
nos ches
:)
nyóccsillag (a fele az égből pottyant mesékké:)

tényleg furcsa, hogy van még ilyen, sajnos az összes játszótéren lebontották. gyerekkorom nagy kedvence, mindig felmásztam magasra, és onnan ugrottam nagyokat abban a reményben, hogy egyszer majd belepottyanok Levente Péter légballonjába és benne leszek a műsorban:)

Új hozzászólás