Vonalak

Utasszállító repülőgép leszállás előtt. A vaskos hídtartó huzalkötegek (Megyeri híd) és a repülőgép által az égen húzott lágy vonalak fényképezésre ösztökéltek.

Leheletnyi problémám van, mégpedig az, hogy ha hozok egy döntést, hogy átlós rendezést csinálok, akkor nagyon nem mindegy, hogy ezek a vonalak hova kerülnek, mert nagyon kevés képelemmel dolgozom. Ezt utólag nyugodtan lehet rendezni, tényleg csak két milliméter, amit a tetejéből vágunk, és akkor az oldalsó sodrony pont a képhatáron fut ki. Most ez nem teljesen így van. Ezek azért fontosak, mert ezek azok a részek, amikre azért érdemes odafigyelni, mert egy kiállításnál attól válhat valami kiállítási képpé, hogy ezekre az ember odafigyel. Kicsinek tűnő szőrözés, de fontos. Amit Attila itt megfigyelt, az nagyon rendben van, lehet, hogy én feszesebbre vettem volna, és szinte négyzetesre komponálom, hogy ez a repülő kiszoruljon a kép szélére, és jobb oldalból a felhőrészt leveszem, vagy pedig itt lehetett volna alkalmazni azt a komponálási elvet, amit a portrénál, a második önarcképednél alkalmaztál. De a három csillag megvan, köszönöm. (hegyi) értékelés:

Hozzászólások

Közben nem voltam rest és megkerestem magam is, pont most akartam belinkelni :)
Tekintsük egyfajta válasznak az általam lőtt látványt az általad készítettre ;)

Köszönöm szépen! Kedves Ágnes megnézném az általad belinkelt munkádat, de "AZ OLDAL NEM TALÁLHATÓ" eredményt kapok :(

Nagyon jó. Nekem ebben az a legcsodálatosabb, hogy még a repülő színei is látszanak részletesen. Különben ez az alkotásom jutott eszembe róla: http://latszoter.hu/2010/11/20/naplement...

Nekem nagyon tetszik ez a kép. Hogy miért azt nem tudom megfogalmazni pontosan. Nekem olyasmi hatást kelt, mintha rajzolt lenne egyes része.

Új hozzászólás