A zongorista

Nikon D5100 - 18mm- F/3,5 - 1/30sec.

Én ezt kedvelem, jó ritmusa van, de alapvetően a kompozíció lehetne feszesebb. Egyrészt arra figyelj, hogy a képhatároknál ne legyenek ottfelejtett darabkák. Nem szabad, és ez most főleg fenn jelentkezik. Másrészt fenn amúgy is a kotta tetejénél vágnék, mert felesleges az a sok ott felül, nincs benne már információ. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést Zsolt. Próbálok tanulni/ ismételni ebből...

Késve értem gépközelbe,.. felvételről meghallgtom! ;)

De nem voltál kedves Mizó!:)

Hali, Józsefünk most pénteken ismétli becses első rádióadásomat. Ezt a képet választottam hozzá. Gyere hallgasd meg. Talán én is ott leszek.

Köszönöm Uraim. Igen, ott fenn az a kis belógó cucc valóban zavaró (képkeret). Modern, de nehéz darabot játszott a Drágám egyébként.

Nekem is tetszik, benne van a zene mozgása. GG-től azért minimum azt vártam volna, hogy megmondja barokk zene-e, ha már nem nevezi meg a kotta alapján a szerzőt + darabot. Vagy a a barokk korban még nem is találták fel a zongorát, csak a klavikordiumot?

Ez frankójó lett. Én fent a kotta teteje és a kép teteje közt félúton levágnám, de azt a belógó izét a bal felsőből mindenképp. Amúgy egy elég nehéz téma precíz megoldása.

Új hozzászólás