Bundás

Bundás

Dobozba ültetve. Természetesen ott is marad amíg parancsszót nem kapott a távozásra. 2 éves, pumi keverék. Életem talán legfontosabb és legmeghatározóbb szereplője. Neki köszönhetően következetes lettem, megtanultam másról úgy gondoskodni, hogy ne használjon ki.

Jók ezek a játékok, nálunk a macskák valamiért a szatyrokhoz vonzódnak, azokba kell beleszuszakolniuk magukat, és miután sikerült, elégedett fejjel nézni kifelé, megszereztem, az enyém! Ha abból indulok ki viszont, hogy ez a megfigyelés rendelkezésre áll a gazdinak, akkor lehet úgy szervezni a képet, hogy ne álljon ki a seprűnyél a kutya fejéből és hogy a fényviszonyok ne egy félig ellenfényes portrét eredményezzenek. Ugyanis akár állat, akár ember, ez bizony portré, és ugyanazzal a gondossággal kell megcsinálni, mintha magadat vagy egy kedves barátod fotóznád. Egyrészt kérem a második leckét is megcsinálni, másrészt ennek kérném az ismétlését, személyesebben, kevésbé zaklatott környezettel. (hegyi)

szappanbuborék

szappanbuborék

Önkioldóval, állvánnyal készült a kép.

Lány, aki villamos volt, avagy a villanydrót érintgetése - ez jutott eszembe, jó a gesztus, bár hogy szappanbuborék lenne, az ebben a fényviszonyban nem látszik, ahhoz az kell, hogy úgy süssön a nap, hogy becsillanjanak a buborékok, de a kép mégis erős, mert határozott, stabil, mégis mozgalmas formát ad. Várjuk a folytatást! (hegyi)
értékelés:    

pillantás

pillantás

Köszöntünk Dóra, és remélem gyakori lesz a képküldésed itt a Látszótéren, a technikához szólnék inkább most egy szót: 700 pixel. Ez a méret. Persze technikailag el tudom képzelni, hogy a leckéhez most belépőnek egy nagyobb, de nem elég nagy képből lett kimetszve ez a szem, úgyhogy maradjunk abban, hogy ez most megvan, mint leckemegoldás, de kérem, hogy küldj még. (hegyi)
értékelés: