Fa

A kedvenc fám a bükkben, Szentlélek környékén található szerelmesek fája.

Szeretem ezt a szinte édeni hangulatú képet, jók a köd miatt létrejövő rétegek, nem csak az opitka, de ez is ad egy különös mélységet, teret. De akár hozhatnám ide Bódy Gábor filmjét is, a Nárcisz és Psychét, ahol bár egy nagyon más hangulat miatt jelenik meg hasonló fényjáték, de az a filmes eszköz ehhez hasonló. Abban is örökmöm lelem, hogy úgy szép a kép, hogy nem primer módon akar hajtani a szépségre, hanem egyszerűen az esztétikája erős és ezen az úton haladva mégis becsempész valami többet, valami maradandót. Köszönet. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

A hónap képének Kégl Imre Fa című munkáját választottam. Azért döntöttem végül Imre munkája mellett, mert nézegetve a fényképet felidézi bennem a hosszú túráimat, amiket fényképezővel a táskában tettem. Bele tudom magamat képzelni a helyszínbe, amint magam is ott baktatok végig egy ösvényen a Bükkben. A ködös erdő a háttérben ad egy kellemes hangulatot a képnek, kicsit álomlépszerű a dolog, majdnem mint egy Gyűrűk ura jelenet. Jó válogatást februárra. (Kovács Ádám)

Hozzászólások

0
Értékelem!
0
Értékelem!

A korszakos alkotó című pénteki Törökösenemhez, melynek péntek nyolc órai premierjére ezennel ünnepélyesen meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Köszönöm a gratulációt Balga.

0
Értékelem!

Köszönöm az elemzést Zsolt. Az üzenetet megkaptam, majd figyelek rá. Ha kérdésem lesz kereslek...

0
Értékelem!

Gratulálok, jó válogatást Imre!

0
Értékelem!

Imre, megkaptad az email üzenetem?

0
Értékelem!

Köszönöm. Megtisztelő, hogy hónap képe lett. Örülök neki.

0
Értékelem!

Imre, gratulálunk a Hónap képéhez, írok neked mailt, hogy mi a teendőd februárra, hogy kiválaszd a következőt.

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Ahww :) Nagyon jó hogy ilyen ködös a háttér.

0
Értékelem!
1
Értékelem!

Erről a képről egy Tim Burton film jutott eszembe. Olyan mesébe illő ez a fa és számomra nyugalmat sugall a kép. Nagyon tetszik. :)

Új hozzászólás