Szömüng

Csak szerettem volna egy Moholy-Nagyra asszociálható képet készíteni. Amint az látható is nem igazán sikerült.

Feri, ez egy kettő csillagos csendélet, a filmben elmondom bővebben is, hogy mi a problémám. Szóban csak annyit, hogy jó lenne, ha odafigyelnél a háttérre. Miközben a kettő csillag megvan, én nagyon szeretném, ha ezt a képet is megismételnéd, több körültekintéssel a hátteret illetően. Nem hiszem el, hogy nincs egy vasaló abban a lakásban. (hegyi) értékelés:

Hozzászólások

38
Értékelem!

A gyűrődés nekem a fő kérdés, hogy miért nem zavar, persze ha nem, hát nem, de nekem kiböki a szemem, nem tudok miatta elvonatkoztatni semmitől, tolakszik bele a fejembe. De lehet hogy csak nekem?

44
Értékelem!

Feri, szerintem nem rossz kép, főleg, ha a lecke szempontjából nézem - fény és árnyék, megvannak.

41
Értékelem!

Én ezt a képet nem tartom két csillagosnak. Leginkább még egy csillagosnak sem, mert (ismersz), nincs benne történet. Itt az eredeti elképzelésem az volt, hogy csinálok egy háromszög kompozíciót, a két üveggel és az árnyékával. De azt akartam hogy ne legyen olyan szájbarágós, agyalj rajta Te is kicsit. (:D) Ezért az összefűződő árnyék, és ezért került rá a szömüng (szemüveg) is. Mára ezt a képet legszívesebben kitörölném, annyira utálom, de nem a terítő miatt azok a gyűrődések nem zavarnak. Lehet, hogy hülyén hangzik de jobb kifogást nem tudok, csak azt hogy a hangulata miatt. Amit a vágásról mondasz azzal egyet értek, még megtoldanám annyival, hogy jobbról is lehetne vágni szerintem. Viszont megint a saját "hülyeségem" nem engedte a vágást, ugyanis a 2/3-os képszél egyfajta mankó a komponálásnál szerintem, és nehezebben csinálhatok kompozíciós hibát. Ezért ragaszkodom hozzá sokszor olyankor is amikor nem kéne.

38
Értékelem!

Feri, ide is kérnék hosszabbat tőled. Beszélgessünk.

28
Értékelem!

Köszönöm a hozzászólásokat, az elemzést.:)

43
Értékelem!

Feri, merek én szórakozni? Csak mivel fenti kérdést feltetted nekem, épp így éreztem jogosnak a kérdést ennél a képnél is.

41
Értékelem!

Hogy lenne új. Ott lóg Voldemortnál az ebédlőben (ha még ott lóg). Meg Zsoltnál is ott lóg. Meg táborban elemeztük. Meg asszem minden képet láttam, ami a zestin meg a látszón valaha megjelent.

33
Értékelem!

Zsolt, oda föl írtam. Szórakozol? Továbbá csak neked: Szerettem volna, hogy az árnyékok adjanak ki egyfajta kompozíciót, és még egy apróság az egyik leckének is próbáltam megfelelni. Vagyis van indokom.

42
Értékelem!

Feri, csak kérdezem, mit akartál üzenni, amikor elkattintottad a géped?

37
Értékelem!

És még egy itt! Ez talán a GG-nek is új.:D Köszönöm a megjegyzéseiteket.:)

45
Értékelem!

Igaz. Így van ez, ha az ember egy-egy évre eltűnik. Képtelenség bepótolni a lemaradást, átnézni a többiek munkáit. Ez a kép 2008-as? Hogyhogy nem láttam még?
Mea culpa.

46
Értékelem!

Feri ez is pazar kép lett. Ezek a színek, fények, formák...
Eszembe nem jutott volna hogy lehet felülről csendéletet fotózni, pedig de.
:)

50
Értékelem!

Kedves Ferenc, olyan jó látni, ahogyan kísérletezel a képeiden.

Új hozzászólás