Vörös és Levelek

Vörös és Levelek

Elfogadom ebbe a leckébe is, mert hát, tulajdonképpen erre is vonatkozik a dolog. Tényleg olyan, mint egy árnyjáték. Egy ilyen mesetörténtet tudok elképzelni: itt vagyunk egy perzsa sivatagban, egy oázisban, és mindjárt jön a herceg, aki majd megmenti a királynőt, akit bevittek oda a susnyásba, szóval, mindenféle történetet el lehet itt indítani. Jó a ritmus, szépek a tónusok, és azt gondolom, hogy az egy jó dolog, hogy észreveszed ezeket a színjátékokat, és ez a kép ebben erős, hogy a szín és a tömegek elhelyezése abszolút jó. Jók ezek a vörösek, jó a zöldes szín, ezek a majdnem feketébe hajló árnyékok, úgyhogy plasztikus az egész. Köszönöm! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

25
Értékelem!

:)

Igyekszem meghallgatni.

19
Értékelem!

Klióka, pénteki 11.15. nyolcas adásom ez lesz az illusztris kép.

27
Értékelem!
19
Értékelem!

Kedves Demeter,

köszönöm, nagyon sokat jelent nekem a hozzászólása:)

30
Értékelem!

Kedves Nikoletta, ez egy szép kép.

34
Értékelem!

Nekem is nagyon tetszik, jó kis idegen bolygós sivatagi táj. Jól asszociálnak a formák.

Ami a "legjobban" zavar, az a kb. középen, kicsit jobb oldalra eső csavarás-gyűrődés sötét foltja, a lágyabban hullámzó homokdűnéken. Az elviszi kicsit a tekintetet, pedig nem látszik önálló szereplőnek.

37
Értékelem!

Nekem tetszik ez, olyan mintha egy dzsungelben lennék apró bogár :), nagyon jó a két szín is, fent a fák lombjának távoli zoldje, lent pedig a vérvörös valóság... dzsungel ez és halálos....

üdv,p.

Új hozzászólás