A kilátó

Amikor megláttam, akkor tudtam, hogy fekete fehér kép lesz belőle. A hangulata tetszik. Irány a véggelen.

Az a helyzet, hogy nem vagyok meggyőzve arról, hogy ez a kép innen, alsó gépállásból át tudja adni azt, hogy ez egy kilátó. Lehet, hogy ha egy kicsit hátrébb lépsz, akkor jobban átjön az épület mérete, de nem voltam ott a helyszínen, ezért ezt nem tudom megmondani. Így, kiragadva környezetéből és hanyatt döntve nekem most inkább olyan érzésem van, mintha ez egy járólap lenne, vagy valami híd. A tónusai viszont nagyon anyagszerűek, úgyhogy ez mindenképp pozitív dolog. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm.
Holnap hallgatni fogom.

Kedves Sándor, ezt a képedet választottam a holnap este nyolckor, itt a Látszótér rádióban hallható műsorom ajánlóképének. Köszönöm.
Ha van kedved és lehetőséged, hallgasd meg te is. Az adás ideje alatt lehet csetelni is. http://latszoter.hu/chat
Alexovics Ingrid

Zárójel, hogy a képre digitálisan írni, vízjelet rakni valóban nem hogy nem szükséges, de felesleges és baromi randa, nem véd semmitől.

Köszönöm az építő jellegű kritikákat. Figyelek ezekre a jovőben.

Sándor, nekem is tetszenek az ilyen felnézős képek, hozzák a képzelt dőlést, mozgást magukkal. A kép alján a védjegy nem szükséges, várom a többi fotót!

A képből is, a leírásból is úgy gondolom, a perspektíva fogott meg Téged itt a legjobban - hozza is ezt a felnézős, magasban elvesző torony hangulatot. Egy apróság észrevételem van, hogy az ilyen kevés eszközből épülő szimmetrikus fotóknál az apró eltérések felerősödnek, Nem a villámhárítóról beszélek, mert az tök jó, hogy ott van, hanem pl a pici ferdeségről.

Új hozzászólás