Önportré, önábrázolás

Az első képem. Jelenleg ez a kép az ami/aki vagyok. Sokat olvasok a gépen esténként, a képeim még (nagyon) nyersek , sok esetben még nem tudom hogy álljak neki.

Üdv a Téren. Első képként ez oké, leginkább a keresetlensége, a gesztus, ahogy itt vagy velünk. A technikával az a helyzet, hogy ha hátul van a fény, akkor a gép arra mér, és azt veszi alapnak, akkor az arc már nem lesz jól látható. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy egy kis lámpát magad előtt is meggyújtasz a képen kívül, és kipróbálod, hogy hogyan adja az arányokat a fénnyel, milyen közel vagy távol kell legyen, ez az izzó és a lámpabura függvénye is. Engem nem zavar a zsinór meg a többi sem, ami a képen van, egyedül ez a fény dolog az, amin kéne javítani. Ez most egy csillag az őszinteségéért, egy csillag a komponálásért. De kérek ismétlést is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

133
Értékelem!

Üdv a Téren Sándor! Nekem is tetszik,

137
Értékelem!

Én teljesen megértem az ellenfényes képet, nincs azzal gond. Amivel van, az inkább a drótok erre-arra, amik zavaróak, elvonják a figyelmet.

140
Értékelem!

Szervusz Sándor, üdv a Látszótéren! Nekem hozza az sti olvasgatás, szemlélődés hangulatát a kép. Egyetlen javaslatom, hogy a fény ne mögötted legyen. Ha fotel mögül kiveszed a az állólámpát máris többet látunk belőled és a világodból. Várjuk a képeid!

Új hozzászólás