Pillanatok

Pillanatok

Kedves Boglárka, egy képhármast kapunk, amiből kettő számomra jó ritmus és van íve is, és kapcsolódik is, de a harmadik az mintha visszakoztál volna, mintha megijedtél volna, és akkor legyen a hajam... de ha az első arc, a második láb, azaz kettőn van testrészlet, akkor a harmadiknál nincs egyensúly, ha ott csak egy hajzuhatag látható. Vagy ha haj, akkor nem kell a láb, akkor a fejhez és hajhoz kell találni egy harmadikat. Ami a képeket illeti, finomak, jól exponáltak, a keret sajna belevág a nagylábujjadba, de ez is korrigálható majd. Szóval összességében azt kell mondjam, hogy minden fenti dumám ellenére bátor képsor és azt is mondom, hogy ahogy ennyiből meg tudom ítélni, van szemed és érzékenységed is a fotózáshoz, ráadásul ami a legfontosabb, nyitottságod is. Hajrá, várom a folytatást! És ha van kedved, elgondolkodni a fentieken, akár lehetne ismételni is ezt. Ez egy kirakós, így kezeld. (hegyi)

Hozzászólások

41
Értékelem!

Köszönöm szépen! :) Valójában csak a hajam lenne a lényeg, nem követtem semmilyen koncepciót... az érzelmeim motiváltak. :) Köszönöm a véleményedet azért is, mert a tudatosságra, a tervezésre hívod fel a figyelmemet!

33
Értékelem!

Érdekes 3-as. Próbáltam rájönni valamiféle összefüggésre, miért pont ezt a 3 testrészt mutattad meg magadból? A 3. kép nekem egy kicsit kakukktojás. A fotók összeillesztésénél én egy másik koncepciót követtem volna (pl, arcrészlet, törzsrászlet, mondjuk egy köldök és utána a lábak). Így meglátnám a vázat a képek fonalában. Amúgy mindegyik részlet nagyon egyedi, szép tónusú!

48
Értékelem!

Ezek a képek külön-külön egyáltalán nem unalmasak hidd el :)

49
Értékelem!

Köszönöm szépen! Igen, már rájöttem, hogy valószínűleg jobb megoldás lett volna, ha a vállívem is látszik az utolsó képen... Azért "triptichon", mert egyedül unalmasnak éreztem volna. :))

41
Értékelem!
36
Értékelem!

Jaj :) hát ezeket külön-külön lenne jó látni, egy-egy nagy képben.

40
Értékelem!

Szép a lábfotó, szépen rajzolódnak az ívek. A bal oldalin az ajkakra és az álra figyelek, de a négyzet nagy területe nagyon középtónusokban mozog. Ezért is hiányolom talán a nyakat, hogy elmosódnak a finom részletek. A jobb oldalin pedig látom a hajat, picit a vállat is, de hiányzik nekem valami onnan. Egyben: a szélsők kicsit mintha középtónusokban maradnának - a középsőhöz képest mindenképpen - és így a három fotó egyben kis bizonytalanságban tart, nem érzem az okát a "triptichonnak". Viszont arról is mesélnek a fotók, hogy ügyes vagy, érdeklődő vagy, és kitartó vagy!

46
Értékelem!

Új hozzászólás